Galeri

Galeri ialah ruang pemaparan foto ahli-ahli AROBA.  Anda boleh hantar  koleksi foto kepada Webmaster untuk dimuatkan di portal ini. Anda juga boleh memaklumkan kepada Webmaster jika anda ada meletakkan koleksi foto di blog atau Facebook supaya Webmaster boleh membuat salinan foto berkenaan untuk dipaparkan dalam webblog ini.

Sebahagian bekas pelajar sekolah Ampang berada dalam jaringan Facebook tetapi belum menjadi ahli AROBA. Bagaimanapun mereka sudi berkongsi foto lama dalam Facebook. Koleksi foto dalam Facebook amat menarik dan mengusik jiwa. Tetapi hanya mereka yang berada dalam jaringan Facebook AMPANG ROAD OLD BOYS’ ASSOCIATION sahaja yang dapat melihat koleksi foto berkenaan.

Bagi tujuan menjaga hakmilik dan privasi, Moderator hanya memaparkan koleksi foto lama di portal ini dengan izin daripada pemilik foto. Oleh itu, ahli AROBA dialu-alukan memberikan foto lama mereka kepada AROBA untuk diarkibkan. Kepada bekas pelajar yang belum menjadi ahli tetapi sudi untuk memberikan koleksi foto mereka kepada AROBA, anda boleh menghantar email serta foto atau weblog/website yang ada koleksi foto anda termasuk di Facebook, untuk dimasukkan dalam aroba.com.my.

Terima kasih.

This entry was posted in GALERI FOTO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *